ztosay

  • ۰
  • ۰
تحقیق در مورد چارلز داروین

تحقیق در مورد چارلز داروین لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 2 صفحه قسمتی از متن .doc : چارلز داروین Darwin Charles زیست شناس «چارلز داروین» زیست شناس و پیشوای بزرگ علوم تحولات موجودات در سال 1809 از خانواده ای سرشناس و متمول در شهر «شرسبوری» انگلستان چشم به جهان گشود. پدرش...ادامه و دانلود

مقاله درباره منشا پیدایش ماست

مقاله درباره منشا پیدایش ماست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 منشا پیدایش ماست اصل این واژه ترکی می باشد و به معنای مخلوط کردن است. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند. جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند...

مقاله درباره منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ

مقاله درباره منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ عرقیات گیاهی آبهای مقطر معطری هستند که در واقع محلول های اشباع شده ای از ترکیبات فرار معطر در آب می باشند . اسانسها و عصاره ها نیز تغلیظ شده عرقیات گیاهی بوده که می تواند بصورت مصنوعی نیز...

تحقیق در مورد هخامنشیان

تحقیق در مورد هخامنشیان تحقیق در مورد هخامنشیان در قالب فایل ورد در 7 صفحه لینک دانلود فایل در پائین صفحه شامل عناوین زیر : تمدن و فرهنگ هخامنشی لباس ویژه شاهنشاه کشورداری سپاه ایران میراث تمدنهای گذشته ساختار و نقشه تخت جمشید پایتخت سلسله های بعدی وصیت داریوش به خشایارشاه ...

تحقیق در مورد پول ونظام بانکی 19 ص

تحقیق در مورد پول ونظام بانکی 19 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 32 صفحه قسمتی از متن .doc : پول ونظام بانکی پول آن قدر عادی و مسلم تلقی می شود، که به ندرت از خود می پرسـیم چرا پول می خواهیم وپول چه می تواند بکند. همه می دانیم، پول...

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر...

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 42 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد...

مقاله درباره مقاله جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب 702

مقاله درباره مقاله جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب 702 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 مقاله "جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب" امروز به دنبال جستجوی مطلبی در اینترنت،بطور اتفاقی به وبلاگ آقای "مسعود قاسمی"برخوردم.مقاله امبا عنوان "جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب"را (که در سال ۱۳۸۳ در "اولین همایش روش های پیشگیری از اتلاف منابع ملی"،...

تحقیق در مورد پنج نوع مدرسه شش محور سازمانی 10 ص

تحقیق در مورد پنج نوع مدرسه شش محور سازمانی 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 8 صفحه قسمتی از متن .doc : پنج نوع مدرسه شش محور سازمانی چکیده این مقاله مدارس را با نگاهی به ویژگیهای مدرسهها بر اساس نوع سازمانها و فعالیتهای محوری آنها تقسیمبندی میکند. مدارس به پنج...

مقاله درباره معیارهای استاندارد شیر

مقاله درباره معیارهای استاندارد شیر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 معیارهای استاندارد شیر تعریف استاندارد : استاندارد در لغت به معنی نظم ، قاعده و قانون است . لیکن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، این واژه اینگونه تعبیر می شود : معیار و روشی که بر اساس آن کیفیت یک کالا و خدمت ، مورد مقایسه و سنجش قرار می گیرد ....

مقاله درباره معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP

مقاله درباره معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول) (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معنای شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه کنترل بحرانی می باشد که بعنوان یک سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد. این سیستم جهت جلوگیری از رخداد مخاطرات...

تحقیق در مورد پمپ های هیدرولیکی 10 ص

تحقیق در مورد پمپ های هیدرولیکی 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : پمپ های هیدرولیکی توجه به نفوذ روز افزون سیستم های هیدرولیکی در صنایع مختلف وجود پمپ هایی با توان و فشار های مختلف بیش از پیش مورد نیاز است . پمپ به...

دانلود تحقیق درباره طرح پرورش قـارچ خوراکـی

دانلود تحقیق درباره طرح پرورش قـارچ خوراکـی مقدمـه : مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است. لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش...

مقاله درباره معرفی رشته مهندسی صنایع

مقاله درباره معرفی رشته مهندسی صنایع لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 مهندسی صنایع مهندسی، شامل کاربرد روشهای تجزیه و تحلیل اصول فیزیکی برای تبدیل موادخام و سایر منابع به فرمی که رضایت و احتیاجات آدمی را تامین کند، میباشد.با پیشرفت علم و تکنولوژی و تعامل این دو با هم، تخصصها و گرایشهای مختلف مهندسی بوجود آمدهاند. در این ارتباط مهندسی صنایع رشته نسبتاً جدید است که...

مقاله درباره مضرات مصرف نمک

مقاله درباره مضرات مصرف نمک لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 مضرات مصرف نمک نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بـلـورین است که عمدتاً از سـدیم کلراید (sodium chloride) تشـــکیل یافته است. از جمله مصارف نـمک خوراکـی می تـوان بـه طـعم دهـی بـه مـواد غـذایـی، به عنوان یک نـگهدارنده مـواد غـذایـی (جلـوگیری از فسـاد مـــواد غذایی) و ترد کننده گوشت اشاره کرد. تقسیم بندی نمک...

مقاله درباره مسمومیت غذایی

مقاله درباره مسمومیت غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد میشود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گستردهای دارد. گاهی آنقدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آنقدر شدت...

تحقیق در مورد پله

تحقیق در مورد پله لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : پله انواع پلهها ـ پلههای موزائیکی این نوع پلهها به دو صورت پیشساخته و یا در جا به کار رفته و از دو قسمت تشکیل میشوند: الف: قسمت زیرین که از بتن رده 35C (عیار 400...

مقاله درباره مسمومیت غذایی 2

مقاله درباره مسمومیت غذایی (2) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 مسمومیت های غذایی گاهی اوقات غذاهایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای...

مقاله درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

مقاله درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد...

تحقیق در مورد پست صوتی

تحقیق در مورد پست صوتی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 7 صفحه قسمتی از متن .doc : پست صوتی یا Voice Mail سرویسی است شبیه به "منشی تلفنی" با امکانات و ویژگی های برتر. این سرویس موجب کاهش ترافیک شبکه و جلوگیری از شمارهگیریهای مکرر در صورت در دسترس نبودن مشترک میشود....

مقاله درباره مراحل تولید روغن

مقاله درباره مراحل تولید روغن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 55 مقدمه هیدروژناسیون در صنعت روغن و چربی خوراکی عبارتست از یک واکنش شیمیایی که در آن هیدروژن به باندهای مضاعف زنجیره اسید چرب اضافه میشود . هیدوژناسیون فرایندی است که شکل ، توزیع و یا تعداد پیوندهای دوگانه را در زنجیره اسیدهای چرب تغییر می دهد و به همین خاطر پایداری شیمیایی و رفتار فیزیکی چربی...

دانلود پاورپوینت اجاره سرمایه ای

دانلود پاورپوینت اجاره سرمایه ای امروزه گسترش و توسعه اجاره ها به عنوان ضرورتی همگانی در سراسر جهان موضوعی ثابت شده است. نقش انواع اجاره ها در چرخه اقتصادی کشورها و اثرهای مثبت و اجتناب ناپذیری که در ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا داشته موجب شده این شیوه اعتباری بتواند موقیت خود را به عنوان یکی از مهمترین مراحل تامین اعتبار در سطح اقتصاد داخلی و بین المللی تثبیت کند. مفهوم اجاره: ولک(wolk): اجاره سندی قانونی است که استفاده از...

وکتور

وکتور وکتور ...

تحقیق در مورد طبقه بندی راکتورهای صنعتی

تحقیق در مورد طبقه بندی راکتورهای صنعتی طبقه بندی راکتورهای صنعتی هدف از ارائه این فصل بررسی انواع راکتورهای صنعتی باشرح مختصری از مشخصات و امتیازها و محدودیت آنها می باشد. دراین فصل راجع به راکتور ناپیوسته (Batch) – نیمه پیوسته (semi-Batch) – مخلوط شونده (CSTR) - وبستر ثابت (Fixed bed) – وبستر سیال (Fluidized bed) خواهیم پرداخت. راکتور ناپیوسته (Batch) از دیدگاه تاریخی راکتورهای ناپیوسته از آغاز صنعت شیمیایی...

تحقیق در مورد پرتودهی مواد غذایی اشعه دادن 18 ص

تحقیق در مورد پرتودهی مواد غذایی اشعه دادن 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 20 صفحه قسمتی از متن .doc : پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند...

مقاله درباره مراحل تهیه قند از چغندر قند

مقاله درباره مراحل تهیه قند از چغندر قند لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24 مراحل تهیه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به کارخانه را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد. دستگاه تخلیه خاک برگشتی به کامیون کامیون حامل خاک توزین خروج از کارخانه اولین مرحله که در کارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام می شود مرحله عیارسنجی می باشد که این مرحله...

مقاله درباره ماکروویو

مقاله درباره ماکروویو لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 ماکروویو امواج رادیویی با طول موج کوتاه است کهبخشی از طیف الکترو مغناطیس می باشد. این امواج در تلویزیون، رادار، تلفن همراه، پزشکی برای دیاترمی و در آشپزخانه برای پخت غذا کار برد دارد. ماکروویو ها مانند نور بوسیله مواد جذب و یا منعکس شده ، فلزات این امواج را منعکس نموده و غیر فلزات مانند شیشه و...

تحقیق در مورد پتانسیومتر

تحقیق در مورد پتانسیومتر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : پتانسیومتر نگاه اجمالی پتانسیل سنج ، وسیلهای الکتریکی است که از قطعه سیمی مقاوم (یا از ماده مقاوم الکتریکی) با مقاومت R تشکیل شده است و روی آن یک سر اتصال لغزنده قرار دارد. که با...

مقاله درباره ماشینهای بسته بندی مواد غذایی

مقاله درباره ماشینهای بسته بندی مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 ماشینهای مورد استفاده جهت بستهبندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند بیان یک تقسیمبندی جامع و مانع برای همة ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیمبندی با توجه به نحوة عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده...

مقاله درباره ماست

مقاله درباره ماست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 ماست ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمهجامد است که چندین قرن قبل در کشور بلغارستان تولید شد و سپس محبوبیت آن افزایش یافت و اکنون در بیشتر قسمتهای جهان مصرف میشود. اگرچه قوام، عطر و طعم آن از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند اما اجزاء سازنده و شیوه تولید آن کم و بیش یکسان است. اجزاء...

تحقیق در مورد وضعیت اجاره محل کسب و پیشه تجارت

تحقیق در مورد وضعیت اجاره محل کسب و پیشه تجارت لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 27 صفحه قسمتی از متن .doc : نقدی بر سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت در قانون روابط موجر و مستأجر سال 1376 چکیده: قوانین مربوط به تنظیم روابط موجر و مستأجر به علت شیوع...

مقاله درباره ماست بخورید به ده دلیل

مقاله درباره ماست بخورید به ده دلیل لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 4 ماست بخورید به ده دلیل تحقیقات زیادی در مورد اثرات درمانی و پیشگیرانهی ماست و باکتریهایی که در تولید آن به کار رفته اند بر بیماری هایی مانند سرطان ، عفونت ها ، اختلالات دستگاه گوارش و آسم انجام شده است . این نظریه وجود دارد که افزایش مصرف ماست ، به خصوص در...

مقاله درباره کنسرو سازی

مقاله درباره کنسرو سازی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 61 فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول: کلیات 1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام: 2ـ1ـ تعریف ـ ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی 3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی 4ـ1ـ نشانه گذاری 5ـ1ـ مصارف عمده محصول 6ـ1ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش 7ـ1ـ قیمت فروش فصل دوم بررسی های فنی...

مقاله درباره کنترل سرمایی مرکبات

مقاله درباره کنترل سرمایی مرکبات لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 35 کنترل سرمایی مرکبات دو شکل عمدهی سرمازدگی وجود دارد: سرمازدگی تشعشعی: این سرمازدگی اغلب با آسمان صاف تشخیص داده میشود، )رطوبت پایین و باد کم.( سرما از سطح زمین به بالا حرکت میکند. سرمازدگی Advection : این زمانی اتفاق میافتد که یک توده هوای سرد و وسیع از قطب جنوب روی منطقه حرکت میکند. این نوع...

تحقیق در مورد وبلاگ چیست

تحقیق در مورد وبلاگ چیست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 5 صفحه قسمتی از متن .doc : وبلاگ چیست ؟ اینترنت امکانات و ابزارهای متعددی را به منظور ارائه خدمات وسرویس ها در اختیار علاقه مندان قرار می دهد . یکی از ویژگی های بسیار جذاب اینترنت ارائه...

مقاله درباره کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

مقاله درباره کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 113 خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابههای غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهندة نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی. نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی-...

مقاله درباره کره و انواع روغنها

مقاله درباره کره و انواع روغنها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 3 کره و انواع روغنها روغن کانولا روغن کانولا محصولی است که از هیبریداسیون کردن تخم شلغم روغنی به دست می آید، اخییراً یکی از محبوب ترین روغن ها برای متخصصین تغذیه و پزشکانی که ادعا میکنند خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد شده است. فواید: حاوی میزان کمی روغن اشباع می باشد. حاوی...

تحقیق در مورد نگاهى به قانون تغلیظ در قتل های در حکم شبه عمد

تحقیق در مورد نگاهى به قانون تغلیظ در قتل های در حکم شبه عمد لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 27 صفحه قسمتی از متن .doc : نگاهى به قانون (تغلیظ در قتل هاى در حکم شبه عمد) محمد على سلطانى چکیده: در این مقاله, در مورد مستندات فقهى قانون الحاق مواردى که...

مقاله درباره کارخانه ماکارونی جام

مقاله درباره کارخانه ماکارونی جام لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 تاریخچه کارخانه ماکارونی جام در سال 1364 با تعداد 265 سهامدار با نام شرکت تعاونی انجمن اسلامی آرد و ماکارونی کارکنان دولت تاسیس گردید . این کارخانه در کیلومتر 7 جاده تربت جام ـ فریمان قرار دارد که جهت تولید ماکارونی در انواع مختلف اعم از رشته ای ، فرمه شامل : پیچ ، گوش ماهی...

مقاله درباره کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد

مقاله درباره کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 تاریخچه کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی شرکت سهامی ولبنیات پاستوریزه مشهد درسال 1345 با کادر 44 نفر وتولیداتی شامل : شیر کاکائو –شیر موز –شیر نارگیل –دوغ –انواع کره ساده وکشمشی ومغز پسته ای – انواع بستنی تخم مرغی – ساده ووانیلی ومالت تازه با سرمایه...

مقاله درباره کارخانه شهد آب ارومیه

مقاله درباره کارخانه شهد آب ارومیه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 37 بسم الله الرحمن الرحیم مجتمع آموزشی شهید باکری ارومیه سازمان جهاد کشاورزی آذر بایجان غربی استاد مربوطه:جناب آقای واصف نام پروژه: تحقیق در مورد کارخانه شهد آب ارومیه گرد آورنده: رقیه واحدی صفحه عنوان 4 مقدمه 6 تاریخچه فعالیت و نوع شرکت 7 فعالیت اصلی شرکت 8 موضوع فعالیت شرکت ...

تحقیق در مورد نیروی جاذبه

تحقیق در مورد نیروی جاذبه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 12 صفحه قسمتی از متن .doc : بسم الله الرحمن الرحیم عنوان: نیروی جاذبه دبیر مربوطه: آقای موسوی تهیه کننده: هومن خمر نیروی جاذبه دید کلی پدیده طبیعی سقوط آزاد اجسام در اثر گرانشی ، گردش اجرام آسمانی در مدارات ویژه خودشان...

مقاله درباره کارخانه رب جام چین سهامی خاص

مقاله درباره کارخانه رب جام چین(سهامی خاص) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 91 مقدمه تغذیه به عنوان مهمترین انگیزه تحرک و فعالیت انسان در رویارویی با عوامل طبیعی ، در طول قرون همواره مطرح بوده است . در حقیقت ابتدایی ترین نیاز های انسان ، نیاز های مادی و معیشتی اوست . حتی در کتاب اسمانی قرآن کریم در بحث از نیاز های انسان برای سیر ،...

مقاله درباره کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی

مقاله درباره کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 چکیده:نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیهای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود. در این حالت توان به کار رفته به حدی...

تحقیق در مورد نمایه و نمایه سازی

تحقیق در مورد نمایه و نمایه سازی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 7 صفحه قسمتی از متن .doc : نمایه و نمایه سازی نوشته: احمد میرزاده مقدمه: افزایش سریع حجم مدارک و توسعة رشته های علمی موجب پیدایش روشهای گوناگونی برای ضبط محتوای اطلاعاتی آنها شده است. برای محققانی که در...

مقاله درباره قارچ

مقاله درباره قارچ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 38 قارچ مقدمه قارچها موجوداتی هتروتروف بوده، فاقد ریشه ، ساقه و برگ هستند و در یکی از پنج سلسله موجودات زنده قرار داده شدهاند. این موجودات به علت فقدان کلروفیل (سبزینه) قادر به سنتز مواد آلی نیستند و در نتیجه ناگزیرند به صورت ساپروفیت بر روی مواد آلی مرده گیاهی و جانوری و یا به صورت انگل بر...

مقاله درباره قارچ و انواع آن

مقاله درباره قارچ و انواع آن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 قارچ و انواع آن قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای...

تحقیق در مورد نقش دولت در

تحقیق در مورد نقش دولت در لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 10 صفحه قسمتی از متن .doc : نقش دولت در صنعتی شدن ایران در فرایند توسعه صنعتی کشور پس از تعیین چشم انداز توسعه صنعتی، پرسش اساسی این است که تصویر مطلوب چگونه باید تحقق یابد؟ مسیر حرکت از وضع موجود...

مقاله درباره فناوری در خدمت شیر سالم

مقاله درباره فناوری در خدمت شیر سالم لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 فناوری در خدمت شیر سالم ترش شدن شیر خام نشانه تخمیر آن است نوعی باکتری قند موجود در شیر را به اسید لاکتیک تبدیل کرده و همین اسید لاکتیک است که شیر را ترش مزه می کند. اگرچه این پدیده در تهیه برخی فناوری های لبنی همچون پنیر و ماست نقش حیاتی ایفا...

مقاله درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون

مقاله درباره فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 26 سمینار فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون استاد راهنما : خانم مهندس قاسم زاده تهیه کنند گان : علی عیسی زاده – علیرضا شیبانی ناهید شهریاری – فرزانه فضل – نرگس شادی طاهره باقعی – مهدیه آقایی تاریخچه : تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از...

  • ۹۶/۱۲/۲۷
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی